Algemene Voorwaarden

Boekingen

Om je reservering te bevestigen is 25% aanbetaling (non-refundable) verplicht bij boeking. Restant betaling uiterlijk 30 dagen voor datum van aankomst. Als je je vakantie korter dan 30 dagen voor aankomst annuleert, krijg je geen terugbetaling.Late boekingen: boekingen die gemaakt zijn 30 dagen voor aankomst moeten bij boeking in het geheel betaald worden.Wanneer je niet komt of enkele nachten geen gebruik maakt door een te late aankomst of vervroegd vertrek dan ontvang je geen terugbetaling.Alle verzoeken tot annulering moeten schriftelijk worden ingediend en moeten schriftelijk bevestigd worden om gezien te worden als een geldige annulering.Voor bankgegevens neem contact met ons op.Voor alle niet-ingezetenen van 13 jaar en ouder geldt een toeristenbelasting van $ 75 per bezoek aan Bonaire. U kunt online betalen of bij aankomst op de luchthaven bij een kiosk (alléén met een pinpas, credit card of Maestro card mogelijk) betalen.

Algemene voorwaarden

Uw verblijf in Kas Watakeli en Kas Bayena is voor eigen risico.

Inchecken vanaf 3.00 ‘s middags en uitchecken voor 11.00 uur ‘s morgens.

Check-in voor 11.00 uur/of check-out na 11.00 uur is alleen mogelijk op aanvraag en gebaseerd op beschikbaarheid. Indien noodzakelijk, is er een mogelijkheid om je koffers gratis in een ruimte op te slaan.

Derde-partij voorwaarden kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving. Bij je aankomst gelden de meest recente algemene voorwaarden.

Overheidsbelastingen en bungalow prijzen kunnen onderhevig zijn aan veranderingen zonder kennisgeving.