Over ons
We wensen, dat u zich als thuis voelt en hopen u dit met onze vriendelijkheid en gastvrijheid te bieden…..

Uw gastheer en gastvrouw

Bon bini! Welkom! Uw gastheer en dame zijn Rob Landman & Marijke Wilhelmus die samen al meer dan 20 jaar op Bonaire Exclusief wonen. Zij hebben de ontwikkeling vanaf het begin gezien en zijn nog steeds betrokken bij de ontwikkeling. Ze hebben veel kennis van het eiland en zijn altijd bereid u te helpen bij vragen. Welkom in uw vakantiehuis, ver weg in het paradijs.
Eigenaar

Marijke Wilhelmus Eigenaar

Marijke Wilhelmus is een web-designer en was mede-eigenaar van Bonaire Rent a Car. Ze is een liefhebster van tropische eilanden, reizen en een echte natuurliefhebster. Ze is een verwoed fotografe en werkte als duikinstructeur en kayakgids. Ze is zeer regelmatig te vinden in haar tuin, waar ze inheemse bomen kweekt, die ze vervolgens aan vrienden en verschillende organisaties geeft.
Eigenaar

Rob Landman Eigenaar

Rob Landman is een zakenman en was oprichter en mede-eigenaar van Bonaire Rent a Car. Hij heeft veel interesse in geschiedenis en hij bezit en een antieke motorboot in Nederland, welke gerestaureerd is. Als langdurig bewoner van Bonaire is heeft hij vaak gedoken en gewindsurfd. Hij is regelmatig te vinden bij Happy Hour, om de zonsondergang te bewonderen.